[s. XXI; del ll. punctum 'punxada; punt, pic'] m ANAT ANIM Punt intermig d'opinió capaç de fer que una relació trobi l'èxtasi

27 d’oct. 2010

El Racó de Madremanya. (Sospir)

Situada al minúscul poble medieval de Madremanya (Girona), El Racó de Madremanya és una antiga casa de poble habilitada com a masia de turisme rural (dividida en habitacions dobles, cadascuna amb la seva cambra de bany) i equipada per a cobrir totes les necessitats que els hostes puguin tenir. A més, compta amb un edifici complementari on hi trobem algunes habitacions extres (les de preus més elevats) i el menjador amb terrassa per a fer els àpats a l'estiu.

El jardí, d'aspecte acurat, compta amb dues piscines, una de dolça i una altra de salada. Les habitacions estan classificades per colors i amb un ventall de preus on triar segons els serveis dels que disposa cadascuna. A la seva web podem veure'n fotografies i les seves característiques.

La percepció general del que s'ofereix només en entrar-hi és l'exquisidesa en els detalls, en el tracte, i en el bon gust en tot el què disposen els amos de la casa, l'Iván i el Josep.

A més, vam gaudir d'un sopar perfecte en tots els sentits: el tracte atent però gens embafador, la qualitat del sopar i els productes que ofereixen, l'ambient íntim i extraordinàriament còmode.

Crec que en el Racó de Madremanya he trobat l'allotjament de turisme rural fet a la meva mida: un lloc on desconnectar, on evadir-te, on sentir-te atesa, on trobar-te a gust, on aïllar-te i, en definitiva, on abandonar-te a gaudir dels plaers de la vida i dels sentits sense més.

Llàstima que els preus impedeixen anar-hi tant sovint com voldríem. No estic dient que sigui car.

Per a mi és un cinc:

1 comentari:

Gemma ha dit...

Carai, feu venir ganes d'anar-hi!