[s. XXI; del ll. punctum 'punxada; punt, pic'] m ANAT ANIM Punt intermig d'opinió capaç de fer que una relació trobi l'èxtasi

28 de jul. 2010

La Carassa. Una sablassa?

Jo ja hi havia anat, al restaurant La Carassa, i la veritat és que en guardava molt bon record. Per això el dia que la Marta i jo vam passar-hi, de casualitat, pel davant, no vaig dubtar que havíem d'agafar nota del telèfon de reserves i anar-hi una nit.

Després d'un intent frustrat de voler reservar taula en ple pont de Sant Joan sense èxit (i no pas perquè el restaurant estigués ple, sinó més aviat perquè tancava de vacances), vam poder fer la reserva i anar-hi un dissabte nit.

Vaig poder comprovar que el bon record que en guardava no ha canviat. La Carassa és un restaurant situat al Born, vistós en la seva decoració que, segons sembla, s'ha forjat durant anys i que et captiva d'alguna forma només en entrar i ocupar la teva taula. El servei va ser atent, educat i personalitzat -el reduït nombre de taules també hi ajuda, suposo-. I la carta, el què s'espera d'un restaurant especialitzat en fondues i raclettes.

De primer vam demanar una amanida d'arròs per compartir entre les tres persones que érem. Boníssima. De segon, una fondue de formatge també per a tres, amb poma, pera, plàtan i pa. Deliciosa la combinació de la fruita amb el formatge.

Per beure, un vi blanc que va resultar ser un simpàtic descobriment i de postres vam passar directament als tallats.

Va ser un sopar molt agradable, per l'ambient, la cuina i la companyia.

L'única pega que li podria trobar són els preus, però ja sabem que les fondues són cares i que -no ens enganyem- a casa mai sortiran tan bones i cremoses.

No serà el nostre restaurant, però potser hi tornem:

2 comentaris:

Gemma ha dit...

La Carrassa... el primer restaurant on vaig portar la Candi, i on hi hem anat tornant "religiosament" cada mig any! Per nosaltres, tot un món
Una abraçada, petitacriatura

Gemma

PetitaCriatura ha dit...

Gemma!! Quina alegria veure't per aquí. A més, ets el nostre primer comentari :-)

Vas triar molt bé portant a la Candi a La Carassa ;-) M'encanta.

Molts petonets a les dues, guapes! Muuuuacs!